OD-dagen 1. november 2018
Internasjonal uke 15.-26. oktober 2018

Vi endrer ikke verden på en dag, men en dag av gangen

Hvorfor bli med?

Fordi du kan være med å endre verden!
I femti år har vi raket løv, solgt boller, jobbet i næbutikken, ryddet loftet og svettet for at andre skal få de samme rettighetene vi tar for gitt. Det tyder på at vi er enige om at alle burde ha samme muligheter til å komme seg frem i livet.

Samme muligheter, uavhengig av om du kommer fra Norge, Etiopia, Nepal eller Honduras. Operasjon Dagsverk har alltid vært frivillig, men deres solidaritet har vært med å gi mange en ny hverdag. Verden er urettferdig, og det er ikke ungdommens skyld. Vi har arvet denne verdenen, men vi kan gjøre noe med den! Vi trenger ikke finne oss i at noen få har alt, mens milliarder aldri får vist potensialet sitt. Operasjon Dagsverk handler ikke bare om penger, men om kunnskap. Hvis vi ikke vet noe om verden, vet vi heller ikke hva som kan endres.

Vi samarbeider med Norges mest seriøse bistandsaktører, og legger stolthet i å tilby prosjekter som faktisk gjør en forskjell. Våre prosjekter er kvalitetssikret av et lag av bistandseksperter som vet hva de snakker om.

Operasjon Dagsverk arrangeres av Elevorganisasjonen. Det er dere, elevene, som bestemmer hva vi skal gjøre! Det er viktig for oss at det er dere som bestemmer hvilke prosjekter dere ønsker å støtte. Vi er av, med og for ungdom. Hør med elevrådet eller lærerne, dersom du ønsker å vite mer om hvordan du kan være med å påvirke!

Sammen kan, og sammen skal vi gjøre en forskjell.