OD-dagen 2. november
Internasjonal uke 16.-27. oktober

Vi endrer ikke verden på en dag, men en dag av gangen
Betale kontant?

 

Sitter du i skolekomitéen eller er lærer og lurer på hvor og hvordan du skal få betalt inn kontantene dere har jobbet inn på OD-dagen? Les her!

 

1) Logg inn på skolesiden her med skolens navn og noter deg skolens kid-nummer og kontonummeret. Hvis du trenger å få tilsendt nytt passord, blir det sendt til den e-postadressen som er oppgitt til kontaktpersonen på skolen. Trenger dere å få tilsendt nytt passord til en annen e-postadresse, ta kontakt med od@od.no eller tlf. 22 99 37 10

 
2) Sett inn pengene. Mange steder vil man finne at den lokale banken ikke lenger tar imot kontanter. Her har dere i så fall to gode alternativ:

A) Post i butikk: Alle butikker som har posttjenester, skal også ha DNB banktjenester. Her kan dere sette inn opptil 25 000 kr om gangen, har dere mer kontanter enn det, må det settes inn i flere omganger.

 
B) Postkontor: Alle postkontor tar i mot penger til OD. Her kan man sette inn opptil 100 000 kr omgangen, så om skolen har jobbet inn mye i kontanter, kan det være lurt å stikke på et postkontor!

     

VIKTIG! Det koster 75 kr i gebyr å betale inn penger per gang, både i post i butikk og på postkontor. Så husk å holde av 75 kr fra de innjobbede midlene til å betale gebyret! (Hvis en av dem som er med å betale inn kontantene har konto hos DNB, koster det bare kr 35 å sette inn pengene).

 
3) Ta vare på kvitteringene fra innbetalingene i posten, og fyll innn skoleregnskapet på det grønne regnskapsarket som dere har fått tilsendt av OD tidligere. Legg ved kvitteringen, signér regnskapet, og send til:

Operasjon Dagsverk

Kolstadgata 1

0652 Oslo


Du kan også laste ned regnskapsarket når du er innlogget på skolesiden.