Internasjonal uke 15.-26. oktober 2018
OD-dagen 1. november 2018
Vi endrer ikke verden på en dag, men en dag av gangen
Hvordan levere skoleregnskap

Skoleregnskapet leveres digitalt via skolesidene når OD-dagen er vel overstått. Frist for å levere regnskapet er 1 desember. 

 

1. Logg inn på skolesiden

 

Klikk på “klasselister og skoleregnskap” litt ned på siden. Da kommer dere inn på skoleregnskapssiden:

 


  

2. Få oversikt over hvilke elever som har betalt

  

  • Ved å klikke på “oversikt digitale betalinger” kan dere se hvilke elever som har mottatt betaling fra  arbeidsgiver via betale.od.no. Oversikten oppdateres kontinuerlig, og dere kan redigere den selv. Om dere ikke finner alle elevene som skal ha mottatt digital betaling, kan det dreie seg om en feil.  Snakk med eleven og ta kontakt med OD sentralt om dere ikke finner ut av det.

  • Om elever betaler med kontanter holder dere selv oversikt utenfor den digitale løsningen. Dere kan bruke klasselistene dere har fått tilsendt. Pass på at summen elevene betaler stemmer med summen arbeidsgiver har skrevet på arbeidskortet. Noter totalsum for kontanter og hvor mange elever som har betalt med kontanter.

  

3. Betal inn eventuelle kontanter til OD 

    

  • Om dere har mottatt kontanter fra elever eller andre OD-arrangement skal disse betales inn til OD. Husk å bruke skolens KID-nummer. KID nummer og ODs kontonummer finnes på på skolesiden.Vi anbefaler å sette inn kontanter i post i butikk eller på postkontor. Pengene kan også overføres direkte til ODs kontonummer. 

  • Ta vare på kvitteringene fra innbetalingene, og sjekk at beløpet vises på skoleregnskapssiden under “oversikt betalinger fra skolen”. NB!Det tar 2-3 virkedager før beløpet er overført/satt inn til det vises her , og det er kun betalinger gjort med KID som vil vises. Om dere har satt inn/overført penger uten KID, last opp kvitteringen, så kan vi spore betalingen og sørge for at den kommer med i deres skoleregnskap.


4. Lever skoleregnskapet

  
  • Når alle elever som har jobbet har betalt, og eventuelle kontanter er betalt inn til OD, sjekker dere at beløpene i totaloversikten stemmer. Totaloversikten finner dere ved å klikke på "Skoleregnskap". Fyll inn hvor mange elever som har jobbet og fått betalt på OD-dagen ved deres skole (antall digitale betalinger + antall elever som har betalt med kontanter). 

  • Skriv inn en e-postadresse før skoleregnskapet leveres til godkjenning. Takkebrevet vil bli sendt til denne e-postadressen når skoleregnskapet er godkjent av OD.

  • Fristen for å levere skoleregnskapet er 1 desember.


Om dere lurer du på noe, kontakt OD sentralt.