Internasjonal uke 15.-26. oktober 2018
OD-dagen 1. november 2018
Vi endrer ikke verden på en dag, men en dag av gangen
Hvordan holde oversikt over elevene?

Før OD-dagen...

er det lurt å få oversikt over hvilke elever som skal jobbe. Til det kan dere bruke klasselistene dere har fått i materiellpakken. Listene kan også lastes ned og printes ut her. Ta vare på listene, da dere trenger dem til å følge opp betalinger etter OD-dagen.

  

Husk at det er  frivillig for elever å jobbe på OD-dagen! Elever som velger å ikke jobbe skal delta på alternativ opplegg på skolen. 

  

Etter OD-dagen...

kan dere bruke klasselistene og krysse av elevene etterhvert som de betaler. Oversikt over elever som har mottatt digital betaling finner dere inne på skoleregnskapsløsningen. Logg inn på skolesiden, klikk på “klasselister og skoleregnskap” og gå inn på den andre rosa boksen "oversikt digitale betalinger". Oversikten kan lastes ned i pdf. og printes ut.

  

Om elever betaler med kontanter skriver dere inn summen de betaler på klasselistene. Sjekk at summen de betaler stemmer med summen arbeidsgiver har skrevet på arbeidskortet. 

  

Når dere har fått oversikt over alle som har betalt, er det lurt å fylle inn totaloversikten dere har fått i materiellpakken. Oversikten kan også lastes ned her. Om dere har mottatt kontanter skal disse betales inn til OD. Les mer om kontanthåndtering her

  

Skoleregnskap leveres digitalt til OD via skolesiden. Frist for å levere skoleregnskapet er 1 desember. 


  

Tips! Registrer skolens klasser i forkant av OD-dagen. Registreringen gjøres via skolesidene, logg inn her. Klassene som registreres vil automatisk dukke opp som alternativer for arbeidsgiver når han/hun skal betale for dagsverk på www.betale.od.no. Det er kun klassene som skal registreres (eks. 8A eller 1TSA).