Internasjonal uke 14.-22. oktober 2019 
OD-dagen 31. oktober 2019 
Vi endrer ikke verden på en dag, men en dag av gangen

Til arbeidsgiver

Hva er Operasjon Dagsverk?

Operasjon Dagsverk er norske elevers egen solidaritetsaksjon arrangert av, med og for ungdom.  Hvert år velger omkring 80 000 norske elever å gi en dag av sin utdanning for å gi utdanning til ungdom i andre deler av verden.

Hvordan betale for et dagsverk?

Du kan betale for dagsverk på www.betale.od.no. Privatpersoner kan betale med vipps og kort, mens bedrifter med organisasjonsnummer kan betale med vipps, kort og faktura. På www.betale.od.no fyller arbeidsgiver inn informasjon om seg selv, elevens navn, skole og klasse, og velger så ønsket betalingsmåte.

Når betalingen er gjennomført kommer man til en side med kvittering og et referansenummer. Denne kvitteringen sendes også på e-post til arbeidsgiver. Referansenummeret skrives på elevens arbeidskort, da det er beviset på at eleven har jobbet på OD-dagen. Det er derfor viktig at du betaler for dagsverket før eleven har avsluttet arbeidsdagen.

Om skolen godtar kontantbetaling, kan du også betale med kontanter til eleven. Det er viktig at du skriver ned beløpet som gis til eleven på elevens arbeidskort. Eleven tar med seg kontantene og arbeidskortet tilbake til skolen etter OD-dagen. NB! Det gis ikke kvittering til arbeidsgiver for betaling med kontanter.

  

Trykk her for å betale for dagsverk!

  

Minstepris for dagsverk er: 

400 kr for jobb utført av en elev ved videregående skole

300 kr for jobb utført av elev ved ungdomsskole


Ved spørsmål angående betaling, vennligst kontakt OD sentralt på telefon 22 99 37 10 eller e-post od@od.no


Har du en ledig jobb?

Send oss en mail på jobb@od.no. Gi oss en kort beskrivelse av jobben, og legg ved adresse og kontaktinformasjon, så skaffer vi arbeidskraft for en dag!