OD-dagen 2. november
Internasjonal uke 16.-27. oktober

Vi endrer ikke verden på en dag, men en dag av gangen

Vil du sitte i ODs internasjonale komité?

Vil du sitte i ODs internasjonale komité og møte andre ODere fra hele Europa? Eller tilbringe en uke sammen med europeiske ODere i Serbia (europeisk sommerleir 24.-31. juli )? Eller vil du bare vite mer om hva vi driver med?
Hvem er ODIK og hva gjør vi?
ODIK er en gjeng på ca. 8 personer som arbeider med å starte opp/styrke Operasjon Dagsverk i andre land. Dette innebærer at vi holder kontakt med OD-initiativer over hele verden, men vi jobber også spesielt med å styrke OD i Europa. I Europa har vi dannet et nettverk for liknende initiativer fra Danmark, Belgia, Tyskland, Italia, Serbia, Bosnia og Montenegro. Dette nettverket heter SAME (Solidarity Action-day Movement Europe). Her arbeider vi med å starte opp OD i andre land, få oppmerksomhet og bygge et sterkt nettverk og sterkt OD i alle land. Arbeidet går mye ut på å være med på møter, både fysisk i de ulike landene og på skype. Vi har også et par møter innad i ODIK i løpet av året. 

Hva gjør man som medlem av ODIK?
Vi sender nå ut søknadskjema for neste års ODIK.Vi skal også sende 7 stk til internasjonal sommerleir i Serbia. Her vil du møte folk fra hele Europa, og lære masse om organisasjon og Operasjon Dagsverk i andre land. Vi håper du kan tenke deg å være med på dette!

Hvem kan søke?
Alle! Til sommerleir vil vi prioritere søkere over 18, av forsikringsmessige grunner. Men her kan vi også gjøre unntak, så om du har lyst må du gjerne søke! Du må gjerne være fra hvor som helst i landet. 

Du kan velge å søke om å bare sitte i ODIK, bare være på sommerleir, eller begge deler. Men vi kommer til å prioritere søkerene som har mulighet til begge deler. 

Vi stiller ingen krav til kunnskap om ODs internasjonale arbeid, du blir jo med for å lære! Så her er det virkelig bare å søke! 

Synes du dette høres spennende ut? Søk! 
Søknadsskjema finner du her: Fristen for å søke er 5.mai!

Har du spørsmål, eller er det noe som er uklart, er det bare å ta kontakt med meg!

Gleder meg til å lese søknaden din!
Vennlig hilsen
Synnøve Kristine Moe