Invitasjon til å søke OD2023

Operasjon Dagsverk (OD) er en årlig solidaritetsaksjon arrangert av, med og for ungdom. Årlig jobbes det inn rundt 20 millioner kroner og Operasjon Dagsverk formidler pengene gjennom bistandsorganisasjoner til utdannings- og utviklingsprosjekter rettet mot ungdom.

OD støtter prosjekter som har et tydelig fokus på ungdomsmedvirkning. Det betyr at ungdom skal være aktive aktører i planlegging, gjennomføring og evaluering av tiltakene. OD ønsker å samarbeide med organisasjoner som er nytenkende på ungdomsmedvirkning og deler ODs tro på ungdom som endringsaktører.

Uavhengig av tidligere erfaringer med ungdomsmedvirkning, oppfordrer OD organisasjoner som ønsker å styrke sitt arbeid med ungdomsmedvirkning å søke. OD er opptatt av gjensidig læring og kan være en sparringspartner for organisasjoner i arbeidet med dette.

Lykke til i søknadsprosessen!

Hvordan søke? Les vedlagt informasjon om ODs rammer for å søke og ta gjerne kontakt med ODs bistandsrådgiver, Rikke Iversen rikke@od.no eller 95168725.


Se vedlagt «Informasjon til søkere om OD2023» og «Mal med veiledning for søknad omOD2023» og ODs retningslinjer på ungdomsmedvirkning på engelsk.

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer