Vi planlegger OD 2020!

Vi ønsker å bidra med informasjon og engasjement rundt global urettferdighet og ungdommer på flukt, og håper deres skole ønsker det samme! OD 2020 planlegges som normalt, men med koronavennlige og kreative tilpasninger.

Hva med seminarer og skoleringer?

I alle distriktene avholdes fysiske seminarer i regi av OD som normalt. Vi sørger for desinfeksjon, avstand og andre smittevernstiltak på alle våre seminarer.

Som et alternativ til seminar for skolekomitéen på deres skole kommer vi gjerne på skolebesøk! Eventuelt kan vi arrangere en nettskolering for deres skole. Ta kontakt med ditt distrikt eller OD sentralt på od@od.no for mer informasjon.

Fullstendige retningslinjer for våre seminarer finnes her

Hva med Internasjonal Uke (IU)?

Det meste av vårt kampanje- og undervisningsmateriell er digitalt. Filmer, oppgaver og øvelser kan benyttes både i klasserommet eller i digital undervisning. Skolen kan bestille foredrag fra OD som før, eller få tilsendt presentasjon med manus og holde foredraget på skolen selv! I år tilbyr vi også en egen film om prosjektet, med tilhørende undervisningsopplegg.

Ulike kreative og korona-vennlige forslag til opplegg for IU finner dere her!

Hva med jobber til OD-dagen?

Så lenge rådene fra FHI følges kan elevene jobbe på OD-dagen, enten ved å oppsøke en arbeidsplass selv eller finne ledige jobber her.

I tillegg har vi en digital løsning for jobber på bidra.no/od. På bidra.no kan elevene lage seg "alternative" jobber og bli støttet via f.eks sosiale medier for det de skal jobbe med. Dermed kan de jobbe uten fysisk å møte opp et sted. Les mer om bidra.no/od her!

Vil tilbyr tett oppfølging og grundig skolering av bidra.no dersom skolen ønsker det. Kontakt oss på od@od.no!

Vi følger alltid FHIs anbefalinger, og oppfordrer alle skoler, elever og arbeidsgivere til å gjøre det samme!

Har dere innspill? Kontakt oss på od@od.no


Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer