Operasjon Dagsverk og koronaviruset

Koronaviruset brer om seg, og antall smittede har skutt i været de siste dagene. Vi i Operasjon Dagsverk følger utviklingen og FHIs råd om å jobbe hjemmefra.

Vi tar pandemien på alvor, og gjør nødvendige tiltak for å begrense smittespredning. 27. - 29. mars skulle 100 frivillige fra hele landet møttes en helg i Oslo for å planlegge kampanjen fremover. Dette er nå avlyst, og blir erstattet med en digital seminarrekke på nett.

Alle ansatte jobber inntil videre hjemmefra for å begrense smittespredning. Telefonene vil derfor ikke være bemannet i den nærmeste perioden. Har du spørsmål, send oss gjerne en mail på od@od.no, så vil du få svar!

Til alle lærere som nå plutselig må kaste seg rundt og lage digitalt undervisningsopplegg til elevene!

  1. Stå på! Takk for at dere stiller opp for elevene i en vanskelig situasjon!
  2. Vi har lyst til å bidra! Vi kommer fortløpende til å legge ut flere digitale ressurser om globale sammenhenger, alle i tråd med kompetansemål i læreplanene. Bruk dem gjerne i deres undervisning!

Ellers håper vi alle har det etter forholdene ok. Ta vare på hverandre, og behold roen! Og neste gang du møter noen som jobber i helsesektoren, si noe fint til dem. De leverer nå en heltemodig innsats for fellesskapet, og beskytter alle oss andre mot sykdom og samfunnskollaps. Vit at vi setter pris på det! <3<3<3

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer