20171102-IMG_3184

Bli frivillig i OD

Bli frivillig i OD

De fleste av oss ønsker å være del av noe større enn seg selv. I OD er du både en del av et fellesskap som kjemper for en mer rettferdig verden!

Det er ikke kjedelig å jobbe for en bedre verden. Det faktisk ganske gøy og inspirerende! Vi er en gjeng med ungdommer som er interesserte i hvordan verden henger sammen, og hvordan vi kan gjøre den litt bedre. I tillegg liker vi fotball, musikk, serier, og alt det vanlige. Ved å bli frivillig i OD kan du få venner fra hele Norge som møtes og har det gøy og lærer mer om verden. Du kan få venner fra Finnmark til Kristiansand som synes det er dritt at millioner av ungdommer akkurat som oss blir født uten muligheten til å leve ut sitt potensiale.

DSC 0127

« Altfor mange bare godtar at verden er urettferdig. Men når jeg engasjerer meg i OD gjør jeg noe med det! »

Eirik, 15 Skolekomitemedlem

Frivillig i Skolekomiteen

Hver skole som deltar har en skolekomite som organiserer OD på sine skoler. Medlemmene av komiteen kan delta på inspirerende seminarer, hvor man både lærer om verden, men også får muligheten til å forme vennskap med andre som også engasjerer seg. I tillegg får man muligheten til å bruke engasjementet sitt til å spre kunnskap og holdningsendringer på sin egen skole, gjennom å arrangere Internasjonal Uke.

46445108_1959263300859180_8441557632430374912_n

Frivillig i Distriktskomiteen

I tillegg til skolekomiteene finnes det distriktskomiteer som møtes jevnlig for å arrangere OD i sitt disktrikt. De arrangerer seminarer og sprer informasjon om prosjektet og verden for å skape engasjement og endring. I tillegg deltar de på en rekke nasjonale seminarer hvor de og skaper både nye venner og en bedre verden. Høres dette spennende ut, så finner du en oversikt over søknader til de forskjellige distriktene her!

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med med oss på od@od.no !

IMG 6989

Du kan alltid engasjere deg!

I tillegg til de frivillige i Skolekomiteene og Distriktskomiteene har vi en Hovedkomite bestående av 12 ungdommer som akkurat har fullført videregående, og som har ansvar for kampanjen og daglig drift. Hvert år trenger vi foredragsholdere som kan informere elever, og ønsker du å bidra med ditt engasjement så bare si ifra!

IMG 1780 1

« I OD får man både vokse som person, samtidig som man får gjøre noe bra for andre i verden »

Nora, 17 Distrikskomiteen i Hordaland

OD er en aksjon av, med og for ungdom!

Vi vil gjerne ha deg med på laget!

Finn ditt distrikt her!

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer