IMG_8269

Meld på skolen

Meld på skolen

Det er et ordtak at mange bekker små gjør stor å. At mange små ting sammen blir til store ting. Deltar du på Operasjon Dagsverk, er du med på noe stort. For du endrer ikke verden alene. Men sammen gjør vi det.

Noen drømmer om å bli ministere, noen om å bli rappere. Men felles for oss alle: Vi har lyst til å påvirke verden rundt oss, uansett hva vi bryr oss om. Og sammen kan vi virkelig gjøre en forskjell. Ved å melde skolen din på Operasjon Dagsverk, kan hele skolen jobbe sammen mot et felles mål, sammen med andre skoler som også jobber for et felles mål, som sammen jobber for å skape en mer rettferdig verden for ungdom akkurat som oss, i andre deler av verden. Å få med skolen på Operasjon Dagsverk, samler innsatsen til mange enkeltpersoner, og bidrar til å skape store endringer i verden.

Caps

Hvis skolen deres velger å delta, velger dere å bli med på en bevegelse som har pågått i over femti år, og som har forent millioner av elever i Norge for å skape en bedre fremtid for enda flere millioner ungdommer i andre deler av verden. Det er ikke en liten bekk. Det er en gigantisk ungdomsbevegelse som endrer verden hvert år, én dag av gangen. Vi håper dere har lyst til å være med!

Du kan jobbe med masse forskjellig på OD-dagen!

det er bare fantasien som setter grenser for hva dere kan gjøre på skolen når dere deltar på od!

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer