Klar-til-a-jobbe

Jobb på OD-dagen

Jobb på OD-dagen

Verden er urettferdig. Sånn er det bare, og slik vil det alltid være. Eller...?

Vi er ikke nødt til å godta at den verden vi arvet er den samme vi gir videre til neste generasjon. Vi trenger ikke å godta at de voksne har skapt en verden hvor noen få har masse, mens millioner har nesten ingen ting. Det er ikke sånn at vi er født med ulike drømmer eller evner. Men vi er født med helt ulike muligheter i livet, og det trenger vi faktisk ikke å godta. Vi kan jobbe for å gjøre verden bedre. En helt konkret jobb du kan gjøre, er å jobbe på OD-dagen.

På OD-dagen jobber titusenvis av ungdom. Slik gjør vi livet til titusenvis av ungdommer litt bedre. Ved å jobbe på OD-dagen støtter du et prosjekt som gjør de urettferdige ulikhetene i verden litt mindre. Synes du alle fortjener en rettferdig sjanse i livet, uansett hudfarge, kjønn eller religion? Da kan du jobbe på OD-dagen og støtte en mer rettferdig verden for alle!

20191015 134247

Pengene du jobber inn

Ved å jobbe på OD-dagen støtter du en bedre fremtid for ungdom i en annen del av verden. Som for eksempel dette prosjektet i Nepal fra 2006. Ønsker du å følge med på hva som skjer med pengene du har jobba inn så kan du følge oss på Facebook og Instagram!

MG 0139

« Jeg jobbet med å redigere film i et mediebyrå på OD-dagen. Det var kjempegøy! »

Siril, 18

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer