DSCF4003

Hva gjør OD spesielt?

Hva gjør OD spesielt?

Mange hever øyenbrynene når vi forteller hvordan vi jobber. Ungdom tar alle avgjørelsene? Det høres sikkert rart ut, men hos oss tar faktisk ungdom alle avgjørelsene.

Vi ungdom må være med å ta avgjørelser som angår oss. Ikke bare i Norge, men i hele verden. Hvis ikke skapes en verden på de voksnes premisser. Det er ungdom som skal styre verden i morgen, og vi må ta fremtiden på alvor. Og inntil ungdom tas på alvor, tror ikke vi det er mulig å skape endring som løser ungdoms behov. Vi er alle i samme båt.

Benedicte-15

Vi er alle ungdom, inkludert alle som som utvikler kampanjen og organiserer alt, både på hovedkontoret og på skolene. Og dere der ute som skal skape en mer rettferdig fremtid i prosjektene vi støtter ved å delta på Operasjon Dagsverk. Vi er alle ungdommer. Og vi prøver å skape en verden på våre premisser.Kall oss gjerne unge og naive. Vi kaller oss derimot Norges største solidaritetsaksjon av, med og for ungdom.

DSCF4673

Vi er av, med og for ungdom

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer