Olerud_skole5

Hvorfor nytter det å støtte utdanning?

Hvorfor nytter det å støtte utdanning?

Vi mener at alle fortjener en rettferdig sjanse i livet. Slik er det ikke i dag. Millioner av ungdom får ikke utnyttet potensialet sitt. Det er urettferdig.

Noen vil bli lege, advokat eller lærer. Andre vil bli marinbiolog eller pilot. Mange vil bli skuespiller eller apputvikler. Uansett hva du drømmer om å bli, så vil du trenge en utdannelse. Skolen er kanskje kjedelig av og til, men forestill deg at det ikke fantes noe skoletilbud. Da kunne du bare sluttet å drømme. Men utdanning handler ikke nødvendigvis om vanlig skolegang. Mange ungdommer i verden vet verken at deres rettigheter brytes hver dag, eller hva de kan gjøre med det. Uten kunnskap er det umulig å vite. Vi støtter alltid utdanning fordi alle fortjener muligheter i livet.

Skolebenk

Hvis vi gir unge mennesker redskapene til å skape sin egen fremtid, er det ingen ting de ikke kan oppnå

Du trenger ikke å leve i fattigdom for å ha begrensede muligheter i livet. Bare spør jenter i Saudi-Arabia eller homofile i Russland. For mange ungdommer over hele verden er det helt andre ting enn manglende klasserom som står i veien for fremtidsutsiktene. Mange av våre prosjekter handler om å lære opp ungdom i hvilke rettigheter de har, og hvordan de kan få dem innfridd. Fordi alle fortjener muligheten til å følge drømmene sine.

Uten-navn

Vi jobber for å sikre inkluderende, rettferdig og god utdanning for alle!

Les mer om FNs bærekraftsmål 4 her!

Vi blir alle født med samme drømmer, håp og ambisjoner, men ikke med samme forutsetninger

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer