Olerud_skole5

Hvorfor nytter det å støtte utdanning?

Hvorfor nytter det å støtte utdanning?

Vi mener at alle fortjener en rettferdig sjanse i livet. Slik er det ikke i dag. Millioner av ungdom får ikke utnyttet potensialet sitt. Det er urettferdig.

Alle skal ikke bli marinbiologer. Mange skal bli skuespillere og apputviklere. Men nesten uansett hva du drømmer om å bli, så vil du trenge en utdannelse. Skolen er kanskje kjedelig av og til, men forestill deg at det ikke fantes noe skoletilbud. Da kunne du bare sluttet å drømme. Vi støtter alltid utdanning fordi alle fortjener muligheter i livet. Utdanning handler ikke nødvendigvis om vanlig skolegang. Mange ungdommer i verden vet verken at deres rettigheter brytes hver dag, eller hva de kan gjøre med det. Uten kunnskap er det umulig å vite.

Skolebenk

Hvis vi gir unge mennesker redskapene til å skape sin egen fremtid, er det ingen ting de ikke kan oppnå

Du trenger ikke å leve i fattigdom for å ha begrensede muligheter i livet. Bare spør jenter i Saudi-Arabia eller homofile i Russland. For mange ungdommer over hele verden er det helt andre ting enn manglende klasserom som står i veien for fremtidsutsiktene. Mange av våre prosjekter handler om å lære opp ungdom i hvilke rettigheter de har, og hvordan de kan få dem innfridd. Fordi alle fortjener muligheten til å følge drømmene sine.

Uten-navn

« Jeg ønsker å påvirke menneskers liv positivt »

Samuel, 18 Aktivist, Nigeria

Vi blir alle født med samme drømmer, håp og ambisjoner, men ikke med samme forutsetninger

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer