Bruk-hodet-gi-penga-til-OD

Håndtering av kontanter

Håndtering av kontanter

Om elever ved deres skole har mottatt kontanter, må disse betales inn til OD

Slik betales kontanter til OD

DNB tilbyr ikke lenger kontantinnbetaling på posten eller post i butikk. Kontanter må derfor settes inn til en privat konto, og så overføres til ODs konto via nettbank:

  • Logg inn og noter deg skolens KID-nummer. Kontanter betales inn med skolens KID til følgende kontonummer: 1503 65 78693
  • Gå til en butikk med kontanttjenester. Her kan man sette inn opptil 20 000 kr om gangen, har dere mer kontanter enn det, må det settes inn i flere omganger. Du må ha med et privat bankkort med pin-kode for å gjøre dette.
  • Overfør det samme beløpet fra kontoen kontantene ble satt inn på til ODs kontonummer, med skolens KID

Alternativt kan:

  • elever som har mottatt kontanter beholde kontantene, og betale det samme beløpet på betale.od.no eller på sin spleis-innsamling med Vipps eller kort.
  • skolen eller ansvarlig lærer/i SK samle inn kontantene, beholde dem, og overføre beløpet til OD via nettbank (til ODs kontonummer med skolens KID) eller på betale.od.no
IMG 1990

Pengene kan også betales inn til OD på betale.od.no!

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer