DSCF4429

Innlevering av skoleregnskap

Innlevering av skoleregnskap

Skoleregnskapet leveres digitalt via skolesidene når OD-dagen er vel overstått. Alt du trenger å gjøre er å:

 1. Logge deg inn på skolesiden og klikke deg videre inn på "klasselister og skoleregnskap". Skolesiden finner du her.
 2. Få oversikt over hvilke elever som har betalt
 3. Betale inn kontanter til OD. Les mer om kontanthåndtering her
 4. Levere skoleregnskapet


Disse oversiktene kan gjøre skoleregnskapet mye lettere!

1. Logg inn på skolesiden

 • Klikk på “klasselister og skoleregnskap” litt ned på siden. Da kommer du inn på skoleregnskapssiden.

2. Få oversikt over hvilke elever som har betalt

 • Klikk på “oversikt digitale betalinger” for å se hvilke elever som har mottatt betaling fra arbeidsgiver via betale.od.no. Oversikten oppdateres kontinuerlig, og dere kan søke opp elevens navn, referansenummer for betalingen, filtrere på klasser, og flytte elever til andre klasser. Oversikten kan også lastes ned i pdf. og printes ut.
 • Om dere ikke finner alle elevene som skal ha mottatt digital betaling, kan det dreie seg om en feil. Snakk med eleven og ta kontakt med OD sentralt om dere ikke finner ut av det.
 • Om dere finner elever som ikke tilhører deres skole, ta kontakt med OD sentralt, så flytter vi eleven(e) til riktig skole.
 • Om elever betaler med kontanter holder dere selv oversikt utenfor den digitale løsningen. Pass på at summen elevene betaler stemmer med summen arbeidsgiver har skrevet på arbeidskortet. Noter totalsum for kontanter og hvor mange elever som har betalt med kontanter.
 • Om elever har jobbet via bidra.no/od vil dere se elevens prosjekter og innjobbet sum på bidra.no/od og ved å søke opp deres skole.

Frist for å levere regnskapet er 1. desember

Logg inn for å levere skoleregnskap her

3. Betal inn eventuelle kontanter til OD

 • Om dere har mottatt kontanter fra elever eller andre OD-arrangement skal disse betales inn til OD.
 • Dere finner kontonummer for innbetaling og skolens KID inne på skolesiden.
 • Ta vare på kvitteringene fra innbetalingen(e), og sjekk at beløpet vises på skoleregnskapssiden under “oversikt betalinger fra skolen”. Det tar 2-3 virkedager før beløpet er overført/satt inn til det vises her , og det er kun betalinger gjort med KID som vil vises. Om dere har satt inn/overført penger uten KID, last opp kvitteringen eller ta kontakt med OD, så kan vi spore betalingen og sørge for at den kommer med i deres skoleregnskap.
 • Om elever har brukt bidra.no vil totalsummen for deres skole bli registrert i deres skoleregnskap av OD-sentralt. Denne summen vil vises under “oversikt betalinger fra skolen”.

4. Lever skoleregnskapet

 • Når alle elever som har jobbet har betalt, og eventuelle kontanter er betalt inn til OD, sjekker dere at beløpene i totaloversikten under "skoleregnskap" stemmer.
 • Fyll inn hvor mange elever som har jobbet og fått betalt på OD-dagen ved deres skole (antall digitale betalinger + antall elever som har betalt med kontanter + antall elever som har jobbet på bidra.no)
 • Skriv inn en eller flere e-postadresse(r) før skoleregnskapet leveres til godkjenning. Takkebrevet vil bli sendt til denne e-postadressen når skoleregnskapet er godkjent av OD.

Tips!

Samle inn elevenes arbeidskort etter OD-dagen! Her har arbeidsgiver fylt ut et referansenummer som er elevens bevis på at de har jobbet

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer