IMG_8269

Aktiviteter

Aktiviteter

Det finnes mange måter å arrangere i Internasjonal Uke på. Vær kreativ og sett deg ned med resten av din skolekomité og snakk om hva dere ønsker å gjøre. Ikke vær redd for å tenke for stort!

Foredrag

OD tilbyr ulike foredrag til påmeldte skole. Foredragene varer omtrent en halv time og gir en innføring i global urettferdighet og ungdomsmedvirkning. Her finner dere oversikten og bestillingssiden for alle våre foredrag!

Kopi-av-IMG_4675

Film

Dere kan vise filmer i klasserom eller på fellesarealet. Her kan man vise gjestefilmen eller bildeserien. SAIH og andre organisasjoner har også mange interessante og informerende videoer som dere kan la elevene på skolene se. Her finner dere filmene våre

Fakkel

Aksjoner


Aksjoner er en morsom måte å engasjere elevene på!Å gjennomføre en aksjon på din skole trenger ikke å være vanskelig. Her er det bare kreativiteten som setter grenser. Trykk her for å se noen eksempler på hva andre har gjort!

Engasjement

Praktiske øvelser

OD tilbyr mange artige og unike praktiske øvelser dere kan bruke. Øvelsene er laget for å få elevene til å diskutere om problematikk i prosjektlandet og på global basis på en enkel og engasjerende måte!Her
finner du alle våre praktiske øvelser

IMG_8620

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer