DSC_0651

Hvordan finne jobb til OD-dagen

Hvordan finne jobb til OD-dagen!

Hvor kan man søke?

Arbeidsmarkedet er fullt av forskjellige jobber. Arbeidsgiverne kan både få hjelp på jobben, men også være med å bidra til en bedre verden! Selv om mange jobber med å sende e-post og svare på telefoner er det likevel arbeidsplasser med en rekke enkle oppgaver som er perfekte for elever. Ungdom er for eksempel flinkere enn voksne på sosiale medier, og alle bedrifter vil være på Facebook og Instagram. Kanskje du kan ha SoMe-ansvar for en bedrift på OD-dagen? Vær kreativ, og foreslå morsomme ting for arbeidsgivere!

IMG 6594

Hvordan kan man søke?

Det aller første steget er å kontakte arbeidsplasser i ditt nærområde og høre om det er noe du kan gjøre for dem. Å søke OD-jobb er enkelt, og du trenger ingen søknadsskjemaer eller liknende. Ta kontakt med en arbeidsplass på en hvilken som helst måte og spør om du kan jobbe hos dem. Møt opp på døra eller send dem melding på Instagram. Det spiller ingen rolle - dette er din mulighet til å fikse en kul jobb på OD-dagen!

Bilde til sunniva 2

« Jeg jobbet som stortingsrepresentant på OD-dagen. Det var en skikkelig spennende dag! »

Amalie Uchenna, 18

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer