IMG 2001

Hvordan finne jobb til OD-dagen

Arbeidsmarkedet er fullt av forskjellige jobber. På OD-dagen kan du teste ut en jobb du er nysgjerrig på, og samtidig bidra til en bedre verden!

Hvor kan du finne jobb?

Du kan egentlig finne jobb hvor som helst! Mange ulike bedrifter i hele Norge ønsker å ha elever hos seg på OD-dagen. Også privatpersoner trenger hjelp til å få utført oppgaver i hus og hage. Noen bedrifter vet ikke hva slags oppgaver de kan gi elevene på OD-dagen. Du kan derfor være kreativ, og foreslå oppgaver for arbeidsgivere! Ungdom er for eksempel flinkere enn voksne på sosiale medier, og alle bedrifter vil være på Facebook og Instagram. Kanskje du kan ha SoMe-ansvar for en bedrift på OD-dagen?

20191031 113023

Hvordan kan du søke?

Kontakt arbeidsplasser i ditt nærområde og hør om det er noe du kan gjøre for dem. Du trenger ingen søknadsskjemaer eller liknende, møt opp på døra, ring, send e-post eller melding på Instagram eller Messenger. Gjør det enkelt, men vis at du er interessert- dette er din mulighet til å fikse en kul jobb på OD-dagen!

Bilde til sunniva 2

« Jeg jobbet som stortingsrepresentant på OD-dagen. Det var en skikkelig spennende dag! »

Amalie Uchenna, 18

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer