DSC_0075_edit

Sosialt arrangement som OD-jobb

Sosialt arrangement som OD-jobb

Er det vanskelig å finne nok jobber til alle elevene på skolen? Er det få arbeidsplasser i deres nærområde? Da kan dere lage et arrangement på skolen som mange kan være med på!

Mange skoler arrangerer konserter, setter opp en forestilling, lager internasjonal kafé i kantina, og andre ting. I noen tilfeller kan det være komplisert å finne individuelle jobber til hver enkelt elev. Da kan det være både gøy og sosialt å lage et arrangement som hele, eller deler av skolen kan delta på. Da kan du gjøre noe sosialt sammen med vennene dine og de andre på skolen, samtidig som dere støtter en bra sak.

DSC_0421_edit

Med bidra.no kan dere lage et arrangement på skolen, og dere bestemmer helt selv hva dere har lyst til å gjøre. Dere kan invitere foreldre, venner, søsken og andre, og dere kan til og med tipse lokalavisa og at det skjer. Journalister liker å dekke arrangementer som skjer rundt om i landet.Alle som ønsker å støtte arrangementet kan betale med kort eller Vipps, og skolen har hele tiden oversikt over hvor mye som er jobbet inn.Vær kreative, eller gjør noe enkelt. Det er opp til dere.

IMG 1980

« Vi arrangerte en konsert til inntekt for OD-prosjektet, og brukte bidra.no for å ta imot betaling for billetter »

Andreas OD-koordinator i KFUK-KFUM Global

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer