DSC_0055_edit

Skap din egen arbeidsplass

Skap din egen arbeidsplass!

Har du kontaktet bedrifter i ditt område, men får ingen napp? Det betyr ikke at du ikke kan jobbe på OD-dagen! Du kan skape din egen arbeidsplass!

Har du en gründer i magen? Da er dette kanskje din mulighet til å teste ut et forretningskonsept du lager helt selv! Har du dikt eller bilder du har lyst til å selge? Lyst til å spille musikk i gågata? Du kan gjøre det på OD-dagen! Du kan gjøre det alene, eller sammen med venner. Det kan være gøy å jobbe i gruppe hvor dere skaper noe sammen. På bidra.no/od kan du lage en jobb du bestemmer selv, og tjene inn penger sammen med vennene dine, eller helt alene.

På bidra.no kan kunder og bidragsytere betale med både kort og Vipps, og du vil hele tiden har oversikt over hvor mye du har tjent. Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan tjene inn penger til ditt dagsverk på OD-dagen. Vær kreativ, eller gjør noe enkelt. Det er helt opp til deg!

IMG 1980

Du kan selge boller på OD-dagen!

Bare fantasien setter grenser for hva du kan gjøre

« Vi plukket søppel på OD-dagen! Vi tjente penger til prosjektet samtidig som vi redda naturen! Ordføreren bidro med 6.000kr! »

Markus, 17 år

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer