Oslo, Akershus, Hordaland, Rogaland, Trøndelag, Østfold, Buskerud, Møre og Romsdal, Vestfold, Nordland, Hedmark, Oppland, Vest-Agder, Telemark, Troms, Aust-Agder, Sogn og Fjordane, Finnmark

Leder i Elevorganisasjonen

USK VGS 1 elever

Din arbeidsdag

Har du lyst til å være leder for en dag? Elevorganisasjonen er en organisasjon av, med og for elever og fungerer som et nasjonalt elevråd for alle landets elever. Som leder av Elevorganisasjonen vil du blant annet jobbe med å skrive leserinnlegg og spille inn saker til media. I tillegg jobber man sammen med resten av sentralstyret (12 andre ungdommer) for politiske gjennomslag, for eksempel jobber vi for å fjerne fraværsgrensa og eksamen.

Som leder varierer det veldig hva slags arbeidsoppgaver man har fra dag til dag. Jeg kan derfor love en varierende og spennende dag. Elevorganisasjonen har hovedkontor sentralt i Oslo, dersom du ikke bor i Oslo dekker vi billigste reisevei. Jeg oppfordrer derfor alle til å søke dersom man har lyst!

Telefon

45116363

E-post

petter@elev.no

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer