støtt elevene

Samarbeid med
næringslivet

Vi samarbeider med Næringslivet!

Er strandsonen deres full av plast? Er det få kulturarrangementer i nærområdet? Savner ungdom lokale ting å engasjere seg i? Spons et prosjekt med Operasjon Dagsverk, så fikser vi alt det praktiske! Bedrifter kan sponse samfunnsnyttige prosjekter over hele Norge. Vi har kontakt med titusenvis av elever som har lyst til gjøre nytte for seg!

For mange elever er Operasjon Dagsverk deres første møte med arbeidslivet. Vi lever i en tid hvor det er mange ting ungdom kan mer om enn voksne. Vet du for eksempel hvordan du lager en quiz i en story på Instagram? Sånne ting kan ungdom masse om. Bedrifter kan få masse ut av å bruke ungdom i store og små prosjekter. Det er en smart måte å synliggjøre din bedrift sitt engasjement og samfunnsansvar, i en tid hvor det er viktigere enn noen sinne!

Her er noen av bedriftene vi har samarbeidet med:

Glava as logo

Glava sponset plastrydding i Askim sentrum, og pengene støttet ungdom som har opplevd vold til å håndtere vanskelige opplevelser

Rema logo

Rema har ansatt elever i flere av butikkene sine i hele Norge, til støtte for ulike prosjekter

Millba liten logo

Millba har ved mange ulike anledninger sponset oss med bakevarer til seminarer, og hjulpet elever med å tjene inn penger til OD-dagen.

Images

Nova Sea sponset plastrydding i havsonen. Det er bra for miljøet, og pengene støttet en mer rettferdig verden.

Dat logo
Ntnu logo gray
Norli svg
Snl logo

Vi synes det er gøy å utforme arbeidsprosjekter som både bidrar positivt til norske lokalsamfunn, samtidig som at pengene støtter våre humanitære prosjekter i andre land. Mange bedrifter velger å bidra i liten eller stor skala til vårt arbeid. Vi kommer gjerne med forslag til ulike prosjekter elever kan jobbe med, som dere kan sponse. Eller arbeidsoppgaver for elever som kommer til bedriften deres.

Næringslivet er helt sentralt for oss, vi er kjempetakknemlige for alle bedrifter som er med på den nasjonale dugnaden!

Interessert i samarbeid med Operasjon Dagsverk?

Skriv til oss på od@od.no !

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer