Elise er ny bistandsrådgiver i Operasjon Dagsverk


Elise Øksnes Fjordbakk tar over rollen som bistandsrådgiver i Operasjon Dagsverk etter at Rikke Iversen pensjonerte seg fra ungdomsorganisasjonen i januar. Hun har sammen med årets OD-leder Tobias Dahle nettopp kommet tilbake fra programarbeid og besøk i Colombia som var OD-prosjektet i 2023. Allerede nå er nytt prosjekt valgt på Elevtinget, og i år er det Utviklingsfondet og deres prosjekt rundt klimasmart jordbruk i Guatemala som får årets OD.

IMG 4522

« To måneder inn i stillingen er det ekstremt mye spennende som skjer. Jeg har fått gleden av å jobbe med SAIH sitt prosjekt fra 2023, men allerede nå er nytt prosjekt valg, jeg gleder meg masse til å jobbe med Utviklingsfondet! »

Elise Øksnes Fjordbakk

Elise har tidligere jobbet med kommunikasjon i sivilsamfunnsorganisasjoner i Bolivia og Peru. Hun kommer til OD fra stillingen som prosjektleder for Solidaritetsbrigadene, utvekslingsprosjektet til Latin-Amerikagruppene i Norge, og har flere års erfaring med å følge opp grasrotprosjekter i Brasil, Guatemala og Colombia.