Verdal-maskot-2

Aktiviteter

Aktiviteter

Det finnes mange måter å arrangere Internasjonal Uke på. Vær kreativ og sett deg ned med resten av din skolekomité og snakk om hva dere ønsker å gjøre. Ikke vær redd for å tenke for stort!

Foredrag

OD tilbyr ulike foredrag til påmeldte skole. Foredragene varer omtrent en halv time og gir en innføring i global urettferdighet og ungdomsmedvirkning. Her finner dere bestillingssiden for alle våre foredrag!

Kopi-av-IMG_4675

Film

Vi produserer en rekke ulike filmer som dere kan bruke i i undervisningen. Det er både korte og lengre filmer som kan vises for seg, eller brukes sammen med undervisningsopplegget. FN-sambandet, SAIH og mange andre produserer også lærerike og interessante filmer dere kan bruke.

Fakkel

Aksjoner


Aksjoner er en morsom måte å engasjere elevene på! Å gjennomføre en aksjon på din skole trenger ikke å være vanskelig, og vi tilbyr instrukser og ressurser for aksjoner som kan gjennomføres med elevene på deres skole. Aksjoner kan både være lokale små aksjoner, eller del av en større nasjonal aksjon! Ta en titt her!

Engasjement

Undervisningsopplegg

OD tilbyr mange artige og unike undervisningsopplegg dere kan bruk. Oppleggene er laget for å få elevene til å diskutere om problematikk i prosjektlandet og på global basis på en enkel og engasjerende måte!

Her finner du alle våre undervisningsopplegg!

IMG_8620

... egentlig hva dere vil!

Det aller viktigste er at OD er deres aksjon! Vi håper dere fortsatt gjør akkurat det dere vil under Internasjonal Uke, med eller uten ressursene fra OD. I 2015 gikk prosjektet til seksuelle og reproduktive rettigheter, og Hedrum ungdomsskole arrangerte en kondomkonkurranse. I 2018 handlet prosjektet om frihet, og Bjørnholt skole arrangerte en "razzia" i samarbeid med politiet. Bruk kreativiteten deres, og gjør akkurat det dere tenker sprer engasjement og kunnskap!

DSC 0127

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer