Info for søkereFor søkere

Operasjon Dagsverk (OD) er en årlig solidaritetsaksjon arrangert av, med og for ungdom. Årlig jobbes det inn 20-25 millioner kroner og Operasjon Dagsverk formidler pengene gjennom bistandsorganisasjoner til utdannings- og utviklingsprosjekter rettet mot ungdom.

OD støtter prosjekter som har et tydelig fokus på ungdomsmedvirkning. Det betyr at ungdom skal være aktive aktører i planlegging, gjennomføring og evaluering av tiltakene. OD ønsker å samarbeide med organisasjoner som er nytenkende på ungdomsmedvirkning og er åpne for at ungdom skal kunne påvirke sin egen situasjon.

Uavhengig av tidligere erfaringer med ungdomsmedvirkning, oppfordrer OD organisasjoner som ønsker å styrke sitt arbeid med ungdomsmedvirkning å søke. OD er opptatt av gjensidig læring og kan være en sparringspartner for organisasjoner i arbeidet med dette.

Hvordan søke?

Les informasjon om ODs rammer for å søke Informasjon til søkere - OD2020 og Mal med veiledning for søknad om OD2020 og ODs retningslinjer på ungdomsmedvirkning på engelsk.

Ta gjerne kontakt med ODs bistandsrådgiver, Rikke Iversen rikke@od.no eller 95168725

Lykke til i søknadsprosessen!

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer