Vi søker engasjerte folk til vårt bistandsfaglige råd!

Operasjon Dagsverk er Norges største solidaritetsaksjon av, med og for ungdom. Ved å delta kan elever lære om global urettferdighet og hvordan de kan gjøre noe med det. Hvert år jobber elever ved norske skoler inn ca. 15 millioner kroner til et prosjekt som støtter ungdom.

Vi søker nå nye, engasjerte medlemmer med bistandsfaglig kompetanse, som også har arbeidserfaring. Vi tilbyr spennende og gode faglige diskusjoner og innflytelse i organisasjonen.

Meld din interesse her!

Jordklode-a-hus-resave

brenner du for bistand? Søk innen utgangen av mars 2023!

Meld din interesse her!

Vår visjon er en rettferdig verden formet av ungdom. Vi tror på ungdomsmedvirkning, solidaritet og utdanning for utvikling. Ungdom skal styre verden i morgen, og deres perspektiver er viktige i dag. I våre prosjekter er ungdom aktive aktører i planlegging, gjennomføring og evaluering av tiltakene. I alt vi gjør søker vi å gi elever ved norske skoler verktøyene til å bidra til en mer rettferdig verden gjennom solidariske valg og tankegang.

Olerud_skole2

Rådet består av tidligere OD-ledere og 5-8 ressurspersoner med bistandsfaglig kompetanse. Totalt møtes ca. 12 medlemmer 8 ganger i året. Vi diskuterer prinsipielle og strategiske saker, søknader, samarbeidspartneres planer, rapporter og læringsprosesser og evalueringer.

Vervet er frivillig, uten honorar og krever at man kan sette av tid til vervet.For å søke, send CV og kortfattet motivasjonsbrev til Rikke Iversen rikke@od.no innen utgangen av mars 2023. For mer info, kontakt bistandsrådgiver Rikke Iversen på e-post eller telefon 95168725

DSC_0056

Vi bruker ulike verktøy som informasjonskapsler, for å samle inn data om hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt. Ved å klikke på Godta, godtar du bruken av disse verktøyene.

Les mer