Søppelplukkingsaksjon på OD-dagen!

Søppelplukkingsaksjon på Hamar Katedralskole

En jobb på OD-dagenbetyr ikke nødvendigvis kassa på Kiwi. På Hamar katedralskole arrangerte vi en aksjon hvor vi plukket søppel i nærområdet til inntekt av årets OD-prosjekt!

Vi opprettet et prosjekt på Bidra.no/od. Her kunne familie, venner og bekjente bidra med penger til prosjektet. Vi fikk også spons av et resirkuleringsfirma! For å spre budskapet delte vi lenken på sosiale medier, og endte opp med å bli en gruppe på hele 40 stykker. Dette ble en del folk å holde styr på, så vi bestemte oss for å dele oss i fire grupper med hvert sitt hovedområde i Hamar de skulle plukke søppel.

OD 2

Vi startet med en felles samling med praktisk info og opprop. På slutten av dagen samlet vi alle igjen og delte også ut pepperkaker, snakket om aksjonen og hygget oss. Aksjonen varte fra 09:00-14:00, men vi merket at vi godt kunne holdt på en time til, ettersom at alle egentlig var skikkelig engasjert og sto på. Dette var noe av det morsomste med aksjonen, det å se så mange flotte engasjerte folk jobbe sammen for å rydde Hamar for søppel.

OD 3

Vi ble sykt fornøyd over innsatsen til alle som møtte opp! Det var skikkelig kult engasjement blant folka og jeg vil anbefale flere å arrangere denne type aksjon! Vi samlet ikke bare inn penger til en god sak, vi slo også et slag for naturen og miljøet.

Od 4